Cursul online, cu Anita Moorjani

Transformați-vă temerile în iubire – acum!

Doar după ce iubirea – și nu teama – vă îndeamnă să luați decizii în viață, veți putea înțelege ce e important pentru o viață fericită și sănătoasă!

Un antrenament online complet, format din 10 lecții, în care veți învăța cum să transformați frica în iubire, să vă mențineți starea de sănătate și să aduceți abundența în viața dv.!!

Pe 4 aprilie 2022, începeți călătoria în care Anita Moorjani vă va ghida cu ajutorul exercițiilor și meditației, oferindu-vă instrucțiuni detaliate despre cum le puteți folosi în cele mai importante domenii ale vieții.

Învățați cum să atingeți și să aplicați iubirea față de sine.

Află de ce moartea nu este sfârșitul, ci începutul.

Învățați să vă recunoașteți și să vă trăiți natura divină.

Doar până la 10.04.2022!

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Ofertă limitată!

149€ în loc de 499.00€

Plătiți o singură dată și aveți acces pe viață! Disponibil și în patru rate a 39€ fiecare!

Învățați să vă iubiți pe voi înșivă de parcă viața voastră ar depinde de asta – fiindcă așa este!

Iubirea de sine e vitală

Iubirea necondiționată e dreptul nostru din naștere. Nivelul iubirii față de noi înșine determină felul în care ne trăim viața – și, în cele din urmă, dacă suntem sau nu fericiți cu viața noastră. Dar ce înseamnă „cunoașterea de sine” și cum putem să o atingem? În acest antrenament, vom învăța împreună – pas cu pas.

Mai întâi, înlocuiți teama cu iubire

Societatea noastră e controlată de teamă într-o mare măsură. Cea mai mare teamă a ființei umane e sădită încă din copilărie: teama de a fi insuficienți ca ființe umane! E acea teamă care nu ne lasă să ne trăim viața la maxim și e acea teamă care nu ne lasă să trăim o viață sănătoasă. Fiindcă doar dacă lumile interioară și exterioare sunt în armonie, poate apărea vindecarea! În aceste lecții video, vom face împreună exerciții și medicații care vă vor permite să renunțați la temerile voastre și să vă recunoașteți natura divină.

Înlocuiți îndoielile cu siguranță și încredere

Mulți oameni au pierdut abilitatea de a-și asculta busola interioară și de a avea încredere în ea. De aceea, căutăm răspunsuri și sfaturi în lumea exterioară, unde soluțiile sunt în interiorul nostru. Împreună vom descoperi tehnici care vă permite să vă regăsiți busola interioară și să recunoașteți răspunsurile corecte!

Doar până la 10.04.2022!

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Ofertă limitată!

149€ în loc de 499.00€

Plătiți o singură dată și aveți acces pe viață! Disponibil și în patru rate a 39€ fiecare!

Așa cum o cunoașteți de la:

Pachetul dumneavoastră conține următoarele:

Antrenament online

cu Anita Moorjani, zece lecții, traduse în limba română!

499 €

Audiobook în limba engleză

Toate lecțiile pot fi accesate în format audio în limba engleză. Astfel, puteți asculta materialele oriunde și oricând!

147 €

Caiet de lucru

cu un design modern care vă ajută să vă urmăriți evoluția. Caietul de lucru conține întrebări utile și rezumate ale tuturor lecțiilor din acest antrenament online.

97 €

„Cum să creștem din disconfort?”

O prelegere video a Anitei Moorjani cu detalii extraordinare despre povestea ei.

67 €

„Cum să simți fluxul în fiecare zi a vieții tale”

Cum să simți fluxul în viața ta și să-i ajuți ajuți pe alții fără a te pierde pe tine însuți, în ciuda obstacolelor pe care le depășim zilnic? În acest material bonus, Anita ne arată cum să facem asta!

97 €

„Observații asupra vieții de dincolo de lumea fizică” –

Și dacă trăim deja în Rai? Dacă depinde de noi cum arată Raiul? Când era la un pas de moarte, Anitei i s-a arătat o privire de ansamblu asupra lumii fizice… În acest material veți descoperi cum experiența ei despre viața în Paradis vă poate schimba viața pentru totdeauna.

97 €

„Care e adevărata semnificație a sănătății?”

Dacă sufletul se poate exprima ca un întreg, atunci și corpul va reflecta acest întreg… Dar cum putem atinge această stare? În acest material, Anita vă explică ce puteți face!

97 €

„Prelegere specială la Heal Congress”

Anita în direct pe scenă! Primiți acest material exclusiv în dar și priviți cum Anita uimește și sensibilizează publicul… Primiți un mesaj deosebit care chiar și vouă vă poate schimba viața!

97 €

Înregistrarea antrenamentului

Valoare totală 1.189 €
Prețul nostru: 499 €
Preț special 149 €

Ofertă limitată!

149€ în loc de 499.00€

Doar până la 10.04.2022!

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Plătiți o singură dată și primiți acces pe viață! Disponibil și în patru rate a 39€ fiecare!

14 zile – garanția returnării banilor!

Garanția noastră:

Testează cursul și decide singur

Conținutul acestui curs are puterea de a-ți îmbunătăți viața în mod sustenabil! Împreună, vom învăța pas cu pas cum să trăim într-o stare de pace interioară, cum să ne deschidem inimile și să ne lăsăm purtați de fluxul vieții!

Poți testa cursul fără niciun risc, pentru a vedea dacă ți se potrivește. Dacă, în termen de 14 zile de la data achiziției, observi că nu este pe gustul tău, contactează-ne și vei fi imediat rambursat integral!

De la inimă la inimă
Nu totul se rezumă la bani!

E foarte important pentru noi să împărtășim cursurile cu cât mai mulți oameni. Nu doar cu cei care își permit, dar și cu cei care își doresc cursul cu adevărat și chiar au nevoie de el, dar le e greu să suporte costurile.

Dacă te afli într-o astfel de situație, nu ezita să ne contactezi la adresa romania@younity.one. Povestește-ne pe scurt despre tine și spune-ne cât poți plăti în acest moment, iar noi vom găsi o soluție.

Conținutul cursului

Faceți clic pe „inimă” pentru a afla mai multe!

Modulul 1 – Moartea m-a învățat cum să trăiesc

În primul modul, Anita ne povestește prin ce a trecut în călătoria ei. Aflați e ce tot ce am învățat din sistemul de educație, de la guvernele noastre, din mass-media, etc. e opusul a ceea ce ar trebui să știm pentru o viață satisfăcătoare și fericită. Dar cum putem depăși cele mai mari obstacole pentru a pune aceste cunoștințe în practică? Cum putem transmite aceste cunoștințe unei lumi unde atâtea lucruri ne contrazic adevărata natură? Acest modul ne oferă primele răspunsuri și percepții.

Modulul 2 – Cunoaște-te pe tine însuți

În cel de-al doilea modul, începem să lucrăm. Cu ajutorul exercițiilor, vom participa la un proces emoțional pas cu pas care ne va arăta cine suntem cu adevărat. Recunoaștem scopul existenței noastre, învățăm să ne înțelegem intențiile și recunoaștem adevărata noastră valoare în lume.

Modulul 3 – Transformarea temerilor în iubire

Trăim într-o lume care e bazează pe teamă. În acest modul, Anita ne oferă instrumente special create pentru depășirea temerilor noastre prin iubire. Aceasta e cea mai importantă lecție pe care a învățat-o în lumea cealaltă și cea care i-a salvat viața.

Modulul 3 – Transformarea temerilor în iubire

Trăim într-o lume bazată pe frică. În acest modul, Anita vă oferă instrumente special concepute pentru a ne depăși temerile folosind puterea iubirii. Aceasta este cea mai mare lecție pe care a învățat-o de „cealaltă parte” și este lecția care i-a salvat viața.

Modulul 4 – Meditație ghidată pentru a atinge lumea cealaltă

Modulul patru este o meditație profundă sub îndrumarea Anitei. Scopul este să simțiți cealaltă lume și să învățați acea lecție care vă învață cum să ocoliți obstacolele care vă trag în spate. Astfel, puteți îndepărta acele temeri adânc înrădăcinate, pas cu pas. De asemenea, vom iniția un proces de iertare, la finalul căruia să puteți ierta toate persoanele care v-au rănit în această viață. Asta vă va permite să scăpați de bagajul emoțional și să duceți o viață liberă.

Modulul 5 – Darul de a accepta

În acest modul, Anita vă va arăta cum să fiți deschiși și să acceptați darurile universului. Poate sunteți puțin prea generoși, oferiți mai mult decât primiți. Poate, uneori, faceți asta până în punctul când bateriile dv sunt descărcate și v-ați folosit toată energia. Adesea, puteți fi foarte sensibili sau empatici și vă lăsați prinși de problemele altor persoane și vă este greu să vă distanțați. În acest modul, vom învăța tehnici pe care le puteți aplica imediat pentru a vă reîncărca energia și a vă distanța eficient. Însă, mai presus de toate, vom afla metode care vă învață cum să acceptați: învățăm să recunoaștem și să acceptăm darurile universului.

Modulul 6 – Când întâmpinăm probleme de sănătate

Dacă aveți probleme de ordin fizic sau de sănătate, veți dobândi o înțelegere mai profundă și cunoștințe legate de modul în care să înfruntați acest obstacol. Care este scopul acestui obstacol în viața dv? Unde vă agățați de stres și bagaje emoționale în corpul fizic? Învățați să înțelegeți obstacolul și să nu vă mai agățați de stres și de bagajul emoțional.

Modulul 7 – Comunicarea cu corpul dumneavoastră

Toți suntem ființe perfecte din fire. Lăsați acest modul să vă inspire pentru a percepe mintea și corpul într-un nou mod. Cu ajutorul unor exerciții speciale, Anita vă invită să comunicați cu corpul vostru. Vom învăța ce tipuri de mesaje ne transmite acesta. Cu cât avem mai multă experiență în asta, cu atât mai precise vor fi mesajele transmise de corpurile noastre.

Modulul 8 – Religie și spiritualitate.

Anita a dus o viață bazată pe teamă. Toate aceste temeri au dispărut când și-a văzut viața din lumea cealaltă. Cum putem avea această experiență fără să murim? În acest modul, Anita vorbește despre teama de moarte, teama de viață și diferența dintre religie și spiritualitate. Nu toate convingerile spirituale încearcă să ne ajute cu adevărat în viețile noastre. Din contră, unele ne împiedică să ducem o viață îndestulată, fericită. Acest modul ne învață despre ce convingeri e vorba.

Modulul 9 – Sensibilitatea e noua putere

Mulți oameni sunt foarte sensibili, dar nu sunt capabili să se exprime în mediul încojurător, fiindcă se tem de reacțiile celorlalți. În schimb, încearcă să se controleze și să se schimbe. Această teamă de a fi tu însuți duce adesea la nefericire și chiar depresie. De fapt, sensibilitatea noastră e o putere extraordinară și e importantă pentru o viață fericită. În acest modul, veți învăța să vă exprimați sensibilitatea ca putere și să stabiliți, în același timp, niște limite sănătoase.

Modulul 10 – Timpul nu e liniar

În acest ultim modul, ne familiarizăm cu un concept alternativ a ceva ce ne definește ca ființe umane mai mult decât orice alt lucru: timpul. Mai exact, înțelegerea umană a timpului, când distingem între trecut, prezent și viitor și le separăm. Anitei i s-a permis să simtă timpul dintr-o altă perspectivă – o perspectivă care ne permite nouă, oamenilor, să ne creăm o viață lipsită de griji. Acest modul vă va învăța cum să faceți asta în viețile voastre.

Despre Anita Moorjani

Anita Moorjani, orator internațional și autorul bestsellerului recomandat de New York Times „Am murit și m-am descoperit pe mine însămi” și a celei mai noi cărți „Și dacă acesta este Raiul?” e o femeie cu o poveste remarcabilă. După o luptă de patru ani cu cancerul, Anita a intrat în coma și mai avea doar câteva zile de trăit. Când doctorii s-au pregătit să o suresciteze, a fost la un pas de moarte, unde s-a văzut înconjurată de iubire necondiționată și o înțelepciune profundă. În acest loc, a primit un adevăr înălțător: Raiul nu e o destinație, e o stare de spirit. În timpul acestei experiențe, Anitei i-a fost oferită alegerea de a se întoarce la forma ei fizică sau de a continua în această nouă lume. A ales prima opțiune. Când și-a recăpătat cunoștința, cancerul a început să se vindece. Spre uimirea doctorilor, după câteva săptămâni tumorile și simptomele cancerului au dispărut. Aflați mai multe despre Anita Moorjani pe websiteul ei: www.anitamoorjani.com